PDA

View Full Version : light placable


Prime
04-09-2007, 01:23 PM
IIRC there is a light placable. What is this for? I tried to spawn one but nothing appeared. Does it need to be attached to something? Does it have its own illimunation?

More generally, are there any lamp-ish-like placables available? Something that brightens a certain area similar to a computer panel?

glovemaster
04-10-2007, 03:53 AM
I know in the models theres normally a dummy called "AuroraLight" or like that. If there is a placeable with that dummy in the model it will work. If not you could make a new placeable?

Prime
04-10-2007, 10:40 AM
I'm happy either way. I'm just trying to see what I have to work with. :)