PDA

View Full Version : Something about the demo


Arch_Nemesis
04-28-2007, 03:46 AM
Well first i have played the demo..and then after that i have decided to buy the game..anyway

My question is..how come the map or mission whatever that you have in the demo...it is not in the game

Is this a map that you have to download or something?

If yes what is the name?..i want it

-BLaCKouT-
04-28-2007, 04:25 AM
The demo map was originally made for the E3 show, to show off how good the game was. When the game finally came out, it wasn't included (although I believe it was included in the gamecube version as an unlockable extra?).

http://files.filefront.com/demomap/;965897;/fileinfo.html

I think that may be it, but I haven't got JO installed at the moment (i know, I know :p )
Give it a go and lemme know anyways!
:)

Arch_Nemesis
04-28-2007, 05:24 AM
Sorry i am new about this game...but where exactly i have to put the file...in what folder of the game?


There is 2 files:

demo.bat

demo.pk3

-BLaCKouT-
04-28-2007, 09:19 AM
No worries mate :)

You should only need the .pk3 file. Put it into:
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base
(assuming yours is the auto install-path).
Start a single player game as normal, then bring down the console - Shift + ` that's the key under your Esc and next to 1.
Then type map demo and press enter/return.
The demo map will load (no snow though :( )

It might be an idea to save the game as soon as the map loads, then you can start the map from the savegame in the future, and not have to do the console thing every time.

Have fun! :)

Arch_Nemesis
04-28-2007, 09:51 AM
Hey! it's working...thanks a lot mate^^

And actually there is snow..anyway for me

-BLaCKouT-
04-28-2007, 10:27 AM
Probably something in my JO settings then :p

Glad you've got it running!