PDA

View Full Version : remote edit


Darth Essence
05-01-2007, 11:15 AM
Which file do I have to edit to change Bao-Dur's remote ? ... for example .. give a new blaster ... I tried editing 'p_remote.utc' but it had no effect .

tk102
05-01-2007, 11:42 AM
Once remote exists "in-game", the overridden .utc will not be used. You have to go back to a savegame before Bao Dur was added to your party to see the effect.

Two alternatives to that approach:

1. Use an ERF editor to open a more recent savegame, extract AVAILPUP0.utc from it, then use KotOR Tool to add the blaster to AVAILPUP0.utc and reimport it back into the savegame with ERF editor.

2. Script the blaster into Remote's inventory through a dialog.

Darth Essence
05-01-2007, 12:29 PM
ouh yeah .... right ... thanks a lot ...