PDA

View Full Version : Strange Error/T3 repair problem


JMartin25
05-11-2007, 01:39 AM
yes, I'm new to the forum and one of the reasons I am here (aside from the mods) is troubleshooting help anyways whenever I attempt to open dialogue and repair T3 it will give me a strange message and then close out of the convo.

The message I get is 'Conversastion Error: Last Conversastion Node contains Either an End Node or Continue Node. Please contact a Designer!'

The mods I have are the flamethrower mod, the hk-factory mod, the tsl upgraded merchants mod the mandalorian items mods, the slender bodies one, the dancer pcv (think thats what its called) one, the exile robes/armor/items mod, the hidden compartments mod for the ebon hawk and bao-dur's charged armor.

Anyways any help would be appreciated because while I can upgrade T3's memory I cannot repair him and I've always got a fondness for repairing things.

Also sometimes Atton will not say the catchphrases such as 'lemme take care of this, 'it's stuck', and 'pure pazaak'

Darth Manus
05-15-2007, 09:07 PM
Well, the exact same things have been happening to me. Besides a tweaked force power gain file, I have the mods for Revan's robes, the fix, the arena, the Exile's starting item collection and the high level force power mods. Along with a couple of tweaked files in the override folder to fix a few broken quests that weren't corrected in the patches.

EDIT: I've found a t3m4.dlg file in the Override folder. I'm not sure how it got here, since none of my mods are for T3. I'll try removing it to see what happens.

EDIT2: After removing the file, I was able to perform the repair. I'm now going to do a little more testing to see if the computer upgrade options have any problems. They worked fine before the file was removed though.

EDIT3: That did the trick. T3 skipped a couple of lines, but maybe that was my doing. Hard to tell at 2:35 AM. I'm not sure about the Atton bit though. I doubt it's an issue with a dlg file.

Jae Onasi
05-17-2007, 09:21 AM
merged 'Strange error' and 'T3 repair problem' threads since these are about the same thing.

Arátoeldar
05-17-2007, 03:51 PM
Well, the exact same things have been happening to me. Besides a tweaked force power gain file, I have the mods for Revan's robes, the fix, the arena, the Exile's starting item collection and the high level force power mods. Along with a couple of tweaked files in the override folder to fix a few broken quests that weren't corrected in the patches.

EDIT: I've found a t3m4.dlg file in the Override folder. I'm not sure how it got here, since none of my mods are for T3. I'll try removing it to see what happens.

EDIT2: After removing the file, I was able to perform the repair. I'm now going to do a little more testing to see if the computer upgrade options have any problems. They worked fine before the file was removed though.

EDIT3: That did the trick. T3 skipped a couple of lines, but maybe that was my doing. Hard to tell at 2:35 AM. I'm not sure about the Atton bit though. I doubt it's an issue with a dlg file.

I know that the USM and Achilles Dialog Patch both use the t3m4.dlg file.

Darth Manus
05-19-2007, 10:34 PM
Has anyone figure out why some characters skip lines on their own, anyway? In K1 there's a particular line that Mission always skips, and on TSL I've seen T3 skip a few on his own as well. Another bug that was overlooked?

I also remember another weird thing. Zez-Kai Ell seemed to be giving the neutral speech on Nar Shaddaaa in my last couple of playthroughs on my old machine, though I'd always taken the LS options and disrupted the Exchange's activities as much as possible. Could wiping out the Serocco thugs count as benefitting them? Or maybe the 'adjustments' to the droid racer?

The very first time I played, he went on with the whole "You're a better Jedi than me", but that was the only time I got that one, and I don't recall doing things very differently.

Tupac Amaru
05-20-2007, 02:55 PM
Has anyone figure out why some characters skip lines on their own, anyway? In K1 there's a particular line that Mission always skips, and on TSL I've seen T3 skip a few on his own as well. Another bug that was overlooked?Some of the voice over files for T3 are missing, so he skips those lines. Other common causes for this problem are that the delay of the node is set to 0 or an invalid emotion for alien voices in TSL.

JMartin25
05-21-2007, 11:53 PM
How do I fix the node problem?