PDA

View Full Version : Simple Question


Cmdr.Username
05-26-2007, 11:37 AM
Im just wondering if its possible to change the amount of lasers, proton torpedo launchers etc that a ship has? like editing hardpoints or something?

CLONECOMMANDER501
06-09-2007, 08:26 PM
You need to add more bones to a model in order for it to have more cannons.

Chandler
06-09-2007, 10:19 PM
Well, not technically. They would just all fire from the same location (like they do on my improvised Victory-class unit that I need to remodel). Just copy the existing hardpoints and change the names, then add those names to the hardpoint list on the unit.

CLONECOMMANDER501
06-10-2007, 08:17 AM
Wouldn't that still make it fire from the same bone?

Chandler
06-10-2007, 10:12 AM
Yes, but EaW doesn't care where it's coming from. You could make 100 proton torpedoes all shoot from the same location if you really wanted.

Cmdr.Username
06-17-2007, 06:39 PM
ok thanks for the help :)