PDA

View Full Version : model weighting. ( help needed)


thrillhouse222
06-07-2007, 05:40 PM
yo.

I need a skilled person to help me weight the 3d models I make and export them to glm file format.
i've tried everything to get max 8 to work with the file types that jka uses... so far the only thing I can get to work is converting it to xsi.... and yes I even tried gmax... and it wouldn't run on my computer...

so if anyone wants to be my middle man from model concept to completed game model... let me know.

Lathain Valtiel
06-07-2007, 05:44 PM
May I direct you to the JA Modelling forum?

thrillhouse222
06-07-2007, 05:55 PM
believe me i've been there and tried that.... I can't get anything to work with max 8

madcatmach2
06-07-2007, 06:59 PM
if you can get it to XSI and is weaighed than you need to get the program carcass to convert it to a GLM. try http://forums.filefront.com if you need some additional help

thrillhouse222
06-08-2007, 12:42 PM
Sweet I found all the files I need to do this... the thing is I downloaded them at work... because I don't have a internet connection at home right now.
i'm trying to burn them to disk to take home with me... and when I tried to write all the files to the cd I got this message (the file "tempestinstall.exe" has extra information attached to it that might be lost if you continue copying. the contents of the file will not be effected. do you want to copy the file anyway?)

anyone know a way around this? last time I just copied the file to the cd it wouldn't run on my home computer.
the files are dle and exe format.

thrillhouse222
06-08-2007, 02:31 PM
never mind

madcatmach2
06-08-2007, 04:56 PM
glad it worked out for you, so whats this mystery model you need weighed?

thrillhouse222
06-08-2007, 05:17 PM
for right now.. i'm working on getting the geo blaster rifle ready for in game... but I got alot of models i'm working on...
i'm just running into alot of software complications. nothin about this game likes to work with max 8... but I might have figured it all out.
so I hope we can see a few new models in beta... but that's up to razorace.

razorace
06-08-2007, 05:53 PM
Just have to have completed models so I can put them in. :)

thrillhouse222
06-08-2007, 06:01 PM
I hope I can get something complete in the next couple of weeks.. that depends on me getting it weighted... and rjw making a texture map..

madcatmach2
06-08-2007, 10:55 PM
ah if its a gun you want to get in game its even simpler, as you don't have to weigh it to a skelly.this tut should be all the info you should need to getting it in game as it was made spacificly for guns http://forums.filefront.com/sw-jk3-modding-editing/233451-quick-gun-compilation-tutorial.html#post2542269