PDA

View Full Version : Making Kyle fly


Jedi Senshi
06-08-2007, 10:32 PM
I remember in the other Jedi Knight games that you could use a cheat code to make kyle fly. I however can't find the cheat code in this game that does the same thing. I there one? :queen

Samuel Dravis
06-08-2007, 10:47 PM
The most flying you can do is with the /noclip command. Use it again to disable (this lets you fly through walls also, so make sure you're out of them before you disable it otherwise you'll get stuck).

Johnpp
06-09-2007, 12:58 AM
It would be /noclip in Mp, but in SP it would just be "noclip".

CLONECOMMANDER501
06-09-2007, 10:51 AM
Cheat codes work in Multiplayer? I never knew that.

Johnpp
06-10-2007, 12:15 AM
They do if the server map has been /devmapped. If not, cheats are not enabled.

StefanSchroeder
06-10-2007, 04:31 AM
... And if you hold down the mouse while in no clip mode you zoom across the map. Handy for getting somewhere quickly.

Jedi Senshi
06-11-2007, 09:27 PM
Thank you

CLONECOMMANDER501
06-15-2007, 09:56 PM
Ya but if you get somewhere glitchy than I aint fixing your computer.