PDA

View Full Version : Rakata for TSL


Mindtwistah
06-10-2007, 12:25 PM
Is there a Rakata model for TSL?

swfan28
06-10-2007, 01:33 PM
Mindtwistah wrote:
Is there a Rakata model for TSL?
Yes there is. Appearance Alien_Rakata_01
There doesn't seem to be a Rakata sound set though...

draconus333
06-11-2007, 10:42 AM
it's kind of strange how some of the .2DAs have some for things in them from KotOR I

knightmare66
06-11-2007, 02:00 PM
If they deleted lines from a 2DA, it would likely screw up the references to the lines after those removed. So Obsidian just left those lines there to avoid a headache.