PDA

View Full Version : Question on adding soundsets


DarkJediPerson
06-21-2007, 06:01 PM
I'm not sure theres a tutorial on this so i'll ask... I want to add Tusken Raider sounds to the game and change my soundset with KSE, does anyone have any idead how to do this? Thanks! :smash:

Mindtwistah
06-21-2007, 06:05 PM
In KSE, click on soundsets and then on the desired soundset.

DarkJediPerson
06-21-2007, 06:13 PM
No i mean how do i add the soundset from scratch to the game?

Master Zionosis
06-21-2007, 06:34 PM
The Tusken Raiders already have their own soundsets i believe.

DarkJediPerson
06-21-2007, 08:02 PM
Oh Gonna have to get it I wasn't looking :)