PDA

View Full Version : Adding new cheat codes


Mindtwistah
07-08-2007, 04:12 PM
Is this possible? Or can you at least edit the existing?

SithRevan
07-08-2007, 04:30 PM
Is this possible? Or can you at least edit the existing?
I am pretty sure those are hard-coded in game and if so, No, there is no way.

Sorry I can't be more help.

Qui-Gon Glenn
07-08-2007, 10:54 PM
Do you mean the actual command codes or the item codes, Mindtwistah?

We know that you can cheat in new items.... like the Hak Pad for one. So yes, we can edit/add new items...

Command codes live in the .exe and are a no no.