PDA

View Full Version : Swoop modules?


Mindtwistah
07-12-2007, 06:53 AM
Is there anyway to change the swoop modules where you ride your swoop bike?

rgdelta
07-12-2007, 07:38 AM
Do you mean reskin I am sure you can since they are normal modules if you mean build new ones I don't think we can yet but they are normal modules.

Mindtwistah
07-14-2007, 04:46 AM
Yes reskin. And can you walk on the modules?