PDA

View Full Version : Is there a mod available to unlock Ahto City?


damstou
07-12-2007, 11:58 AM
If you are stupid and get yourself exiled? Or can KSE do it? Any help is appreciated.

EnderWiggin
07-12-2007, 12:06 PM
Well, I haven't really looked, but I would have to assume that it's a global that can be turned on and off using KSE. I'll check...

Ok, from what I can see, if you go into your savegame's globals in KSE, in the booleans tab, you should be able to do it.

Try changing MAN_EXILED to 0. If that doesn't fix it, try also changing MAN_CRIME_DONE to 0.

Hope this helps.

_EW_

damstou
07-12-2007, 12:21 PM
Well, I haven't really looked, but I would have to assume that it's a global that can be turned on and off using KSE. I'll check...

Ok, from what I can see, if you go into your savegame's globals in KSE, in the booleans tab, you should be able to do it.

Try changing MAN_EXILED to 0. If that doesn't fix it, try also changing MAN_CRIME_DONE to 0.

Hope this helps.

_EW_

Thank you for the help. Tried both of those, and also tried changing MAN_ENTER to 1. No luck. Maybe just no modable *shrug*. Just wanted to finish the assassin story.

EnderWiggin
07-12-2007, 01:08 PM
Hmmm... let me try to mess with it. Do you have a savegame from right after you got exiled? If so, I can check how that save's globals differ from my save at the same location. Then, we can try to change those globals until we find a combo that allows you to go back.

One of the reasons it might not have worked might have to do with another global - maybe there are more booleans, or maybe there's a numeric.

_EW_