PDA

View Full Version : how do I export my model in mdl form in 3dmax


zknight121
08-07-2007, 08:31 PM
beacause everytime I export it saves into a pd3

Adelphus
08-07-2007, 09:29 PM
To export your model as an .MDL you need to select the Aurora base, and from there click on export (I think its geom+Animations).

Just at a glance this should cover everything:
http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=143805

Well T7 said it better than I could :)

T7nowhere
08-07-2007, 09:32 PM
You need to install nwmax Try this thread for details http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=134510