PDA

View Full Version : Wherami Armband Help


MacTavish
08-14-2007, 02:58 PM
Well I am using the Wherami armband to try and get some coordinates, but when I equip it and I go to the Message Log - Feedback, the coordinates aren't there. What happened?

tk102
08-14-2007, 03:51 PM
Did you activate the armband also?

MacTavish
08-14-2007, 10:31 PM
Did you activate the armband also?

How do you activate it?

tk102
08-14-2007, 10:44 PM
You activate it the same as any other armband shield or stimulant, by clicking its icon in the HUD.

MacTavish
08-14-2007, 11:01 PM
You activate it the same as any other armband shield or stimulant, by clicking its icon in the HUD.

Oh, I didn't know you could activate it like a shield. Thanks tk102! :)