PDA

View Full Version : kse wont run or load


Alain the Gray
09-07-2007, 04:15 PM
kse tries to load but it states that dialog.tlk has 49265 entries and it tried to read to 49295 entries. what gives??????????????????
anybody had this problem? or any idea what i can do to fix it? i cant even reload the program, says the same dialog and shuts down.

any help is appreciated.
i am just starting out modding and need all the help i can get.

"remeber, gray is not evil, just balanced"

Alain the Gray

stoffe
09-07-2007, 04:18 PM
kse tries to load but it states that dialog.tlk has 49265 entries and it tried to read to 49295 entries. what gives??????????????????
anybody had this problem? or any idea what i can do to fix it? i cant even reload the program, says the same dialog and shuts down.


This sounds similar to one of the problems described in the KSE Troubleshooting thread (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=163778). Have you tried the solution to the problem suggested there?

Alain the Gray
09-07-2007, 10:11 PM
criminy. new I was 4gettin somethin

Thanks Stoffe

I'll ck there