PDA

View Full Version : Map Editor Question


Oldschool
09-25-2007, 04:34 PM
does anyone know how to add models to the map editor? any help would be great.

Later....
O.K. no one seems to know. What i am trying to do is code in my own units in the map editor. I heard someone knew how to do it. Can any one help or know anyone who can?

P.S. can any one tell me how to add my own tech tree?

DarthMaulUK
10-01-2007, 05:48 AM
Your best bet is to visit http://www.petroglyphgames.com/community and join the forums and mod community there. They can offer alot of help with the map editor

jeffman
12-09-2008, 01:14 PM
Hello,
I need help with the map editor in starwars empire at war 1. I can not figure out how to get my maps to work. The problem is the buildings explode then disappear. I know that it probably means iam doing something wrong but can anyone help me or show me to a good tutorial? I followed the tutorial that cam with the editor but could not get my map to work.


Thanks,
jeffman