PDA

View Full Version : [TSL-1.0b] Windows Error on Startup and Movement Bug


Dedrick
10-13-2007, 10:26 PM
This is a bit more about problems I came across than asking for help, but I may as well post it, since I've seen others with these problems as well (basic system specs at the end).

The first problem was a windows error when trying to start the game, where the CD wasn't even being read. After looking in the swkotor2.ini file, I noticed a blank line at the beginning of the file. After removing that and saving the file, the game seemed to start up just fine. I'm not sure if this will work for everyone else, but its worth a shot. If there is no blank line, just try resaving the file anyway.

The movement bug only happened after I reinstalled the game, in hopes of getting rid of the first error. After killing an enemy, I found myself completely unable to move, with either the mouse or the keyboard, even though the other keys were working just fine. Sometimes this was for 10-15 seconds, sometimes it didn't end. After noticing a black bar flash on the screen for a fraction of a second, I decided to mess around with the video settings. I noticed that V-Sync was disabled (it was enabled before I reinstalled). After enabling V-Sync, I no longer encountered any problems with the movement, even after testing for over an hour, whereas I used to get it almost every time. Just like before, this may not work for everyone, but it couldn't hurt to at least mess around with the video settings.


[System Specs]
CPU: Intel Core 2 Duo E6600
RAM: 2GB of DDR2 667
Video Card: Nvidia Geforce 8800GTX
Motherboard: Asus P5LD2
Operating System: Windows XP Professional