PDA

View Full Version : Failure to load


Cartografer
10-21-2007, 02:11 PM
Ok, I'm not quite sure whats up here. I've installed KotOR 1 on my computer, and I then inserted disc 1 to play the game. I clicked on "game" and the picture of the Ebon Hawk appeared, then I got some random error message that was in a font my computer appeared to lack, as most of the message was composed of boxes. Anyways, then the Ebon Hawk picture disappeared and nothing more happened. I ran the updater, and upgraded to 1.03 or whatever, and still no luck.
Any ideas as to what is causing this problem?

Q
10-22-2007, 08:27 PM
Could you post your system specs?

Achilles87
12-25-2007, 10:36 AM
I am having the same problem, it is very obnoxious... I'll post my specs and hopefully someone could help:


Windows XP Home Ed. SP 2
Intel Pentium 4 3.00 GHz
1024 MB RAM
50 GB Free on Main HD
Nvidia GeForce 6600 GT 128 MB PCI Express
SoundMax Digital Integrated Audio
OpenGL: Nvidia Corp. 2.1.2
DirectX 9.0+