PDA

View Full Version : Problem loading manually saved games


TLM20
11-04-2007, 05:08 PM
Such an annoying and weird problem.

If I manually save my game, everytime I try to load it the loading bar on the loading page gets to about a 1/3 full and stops there. It stops just behind the L in Loading. However, if I load an autosave it works perfectly! It's so irritating.

This never used to happen. I got my override folder organised a couple of days ago, deleting old rubbish mods and re-installing current mods to make sure there were as little compatibility issues as possible. Ever since then this has started happening. My system specs are on the recommended level.

Really need help with this it's so frustrating. Thanks in advance ;)

RedHawke
11-04-2007, 05:56 PM
Moving to The Work Bench...

Negative Sun
11-06-2007, 09:37 PM
One tip that always does the trick: Complete re-install ;)

If the problem persists after that let us know...

TLM20
11-11-2007, 01:07 PM
Done the re-install. Same problem. And I used the same saves that I had before the reinstall, the autosave still works but the manual save doesn't.

Q
11-14-2007, 09:02 AM
This happens to me any time that I reinstall the game and try to use old save games with mods installed. Unless you can figure out a way to make your mod installation identical to what it was before you reinstalled, you'll just have to start a new game.

It sucks, I know. :(

Qui-Gon Glenn
11-17-2007, 06:16 AM
I'd say that this is a case of corrupted saves.... and the guilty party is the rubbish mods that you deleted from your override. Some of those saves depended on resources from your old override. Obviously they will not work now after the re-install. A new game should save/load fine.

I'm not sure how/why the auto-save can avoid this behavior. I think that the auto-save has a special guardian angel, because often I am unable to alter the autosave with KSE.

TLM20
11-17-2007, 06:59 AM
Ah dammit. Ok thanks load for the help I really appreciate it :D, will get back to you on how it goes.