PDA

View Full Version : Doors


Hando
11-12-2007, 06:52 PM
I'm a little confused on how to make a custom door and implant it into a module. Can anyone help?

Darth Xander
11-13-2007, 03:03 AM
Is it going to be implanted into an existing module?

If so open up kotor tool (if you have it) and go to KOTOR II, BIFs, Templates, Blueprint door and scroll down unti you find the door you want. Next change the tag and resref to something you'll remember like "my_door01"and save it as my_door01.utd into your override folder (the .utd extension of essential!).

Next you will need the
x-coordinate, y-coordinate, z-coordinate and the bearing to get that either use whereami armband which you can get here (http://www.starwarsknights.com/tools.php) or you can edit an existing module by opening module editor
http://i184.photobucket.com/albums/x284/cheshirebadges/Alex/moduleproperties.jpg
and placing a creature at where you want your door to be.
Right click the creature and click on module properties copy and paste the x-coordinate into notepad then the y and then the z so the corordinates look like this (below) and then use a script to spawn a door however I do not have any scripts to spawn the door so bear with me.
http://i184.photobucket.com/albums/x284/cheshirebadges/Alex/coordinateextraction.jpg

I hope this helps!

Hando
11-13-2007, 06:26 PM
Thanks, it helps.

Darth Xander
11-14-2007, 03:08 AM
Your welcome, Hando I will try to get that script to you A.S.A.P.