PDA

View Full Version : Eek New Robe Mod Problem


Lordjedi
12-26-2007, 11:30 PM
Ok I just finished my mod but i'm going to have to fix and edit it because it's see through can I fix this and how screenies http://img403.imageshack.us/my.php?image=kotor0004ni1.png

Qui-Gon Glenn
12-27-2007, 12:14 AM
Ok... what prog did you use to alter the skin color? You may have been playing around with the alpha channel? Altering the transparency? If you made a custom colored paint for that robe, that would be my guess... you have it set to transparent-ish.

Lordjedi
12-27-2007, 12:20 AM
yeah alpha channel but I made a new waaaaaaaaayyyyyyyy cooler robe and sent it to filefront it's better really better it's gonna be out soon