PDA

View Full Version : k1 help vista


sunova
01-25-2008, 05:30 PM
is there any way to get kotor 1 to work in vista

Stream
01-25-2008, 07:13 PM
I believe that someone made a patch for Vista but I can't remember whether it was for K1 or TSL, anyway I think it was on kotor files but I can't check as filefront seems to be down at the moment.

--Stream

Scatter
01-26-2008, 09:12 PM
i run it natively in vista 64 with no problems at all. in fact i had more trouble getting TSL to work in vista than i did KotOR.

perhaps if you tell us the specific problem we might be able to help.

lifehole
01-27-2008, 02:30 AM
^
ditto