PDA

View Full Version : Getting 2 map


Mandalore The Shadow
01-30-2008, 08:00 PM
how do i get to the map i made on the module editor

Edit: let me restate that how do i put the edited module into my game so i can go there

Stream
02-01-2008, 05:29 PM
You have to put the .mod files into the Modules folder in your main KoTOR/TSL directory and the use the warp cheat to get there.

--Stream

Mandalore The Shadow
02-02-2008, 09:04 AM
thanks

Edit: it dident work

Stream
02-02-2008, 10:23 AM
What is your module called? By that I mean the name of the .mod file - say you called it darth_hanhar001.mod you would open up the console and type warp darth_hanhar001 and press enter.

--Stream

Mandalore The Shadow
02-06-2008, 03:19 PM
ok ill try that

Mandalore The Shadow
02-06-2008, 03:31 PM
thanks it worked i guess i did it wrong the last time

Stream
02-06-2008, 04:40 PM
No problem dude, we all get it wrong to begin with.

--Stream

Mandalore The Shadow
02-08-2008, 09:05 PM
i have another question: How do you install something that changes a ncp that is already part of the map like if i went to the map mandalorian ruins and changed kex to a force zombie how would i make it so when i went there he was one and he was still a merchant and had same dialoge sry if thats confusing