PDA

View Full Version : Mods


SlyPT
02-14-2008, 12:33 PM
Hi, im new here and i was wondering how to use mods, because i haven't got a clue.
I have tried to put the pk files on my base folder and the JK still doesnt find any mods ingame. I have even tried making a folder in the base folder with the mod files in it, but i doesn't work neither.

Thanks
Sly

acdcfanbill
02-14-2008, 03:03 PM
If it's a mod and not a model/effect/saber type object, you must make a folder in your gamedata folder with the name of the mod. Place the mod's pk3 in this folder, and then when you are ingame, goto the mod menu and load the mod with the filename you made.

Quick Fix
02-16-2008, 02:37 AM
Hey if you know are any good moding programs could you please tell me were to find a good program for moding?
Ps: i like ya arrested development pictures........ i've got all 3 seasons.

ds615
02-22-2008, 10:00 PM
The best "moding programs" are Notpade.exe and C++ VB.