PDA

View Full Version : Making MP bots walk only / slow down


Goatsaber
03-27-2008, 10:03 PM
Hi
I was wondering if anyone knows how you could make the MP bots walk only or just slow down their normal running speed?

The reason I wanted to do this is because I think it looks unrealistic having my stormtrooper bots and battle droid bots just sprinting around.

Any help would be appreciated.

Thanks

Goatsaber
04-01-2008, 08:06 PM
Could someone please help me?

Sir Phobos
04-06-2008, 01:18 AM
If you use DC MOD you can spawn a ton of storm troopers that will shoot everyone accept you. They aren't like regular bots though but at the same time, they slowly walk around until they're presented with a target.

Goatsaber
04-11-2008, 02:11 PM
But is there any code or way you can change the bots script to make them walk only?

Goatsaber
04-20-2008, 05:57 PM
Does anyone have any more suggestions?

Goatsaber
07-15-2008, 03:36 PM
Bump
Please, does anyone else have any suggestions or help?

M@RS
07-15-2008, 03:44 PM
Try editing the .bot files ;) that should do the trick, or just slow down the game with a cheat...

timescale (#) Changes game speed (1 is default)