PDA

View Full Version : I have a sony viao with nvidia 8400m gt viedo


1leviathann
04-18-2008, 03:05 AM
:confused: I just don't get it..... with x.p I had no problems. now I have vista with a GeForce 8400m GT graphics card I have set both ( kotor & tsl ) to play as if in X.P w\ service pack 2. I actually surpass whats needed to play the game but it says my video don't meet the min. sys. req. this cant be!!! I have looked for updated drivers but to no avail. is there any help for me? I hate that I cant play kotor or tsl


[SWKotOR]
ReportDateTime=4/17/2008 8:53:33 PM
SysInfoVersion=v1.00.60
GameExists=1
GameVersion=v1.03.514077
GameInstallLocation=C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR\

[OS]
Name=WinXP
Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 2
Service Pack=Service Pack 2
Status=Pass

[SwapFiles]
?:\pagefile.sys=0

[CPU]
CPUCount=1
CPUSpeed=1995
CPUFamily=6
CPUModel=15
CPUStepping=13
CPUVendor=Intel
CPUName=Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz
Status=Pass

[Memory]
RAM=1024
Status=Pass

[Disk Free Space]
C: (NTFS), UNICODE=90.01GB
D: (NTFS), UNICODE=90.55GB
Status=Pass

[CD-ROMs]
DriveLetters=G:\,H:\
Drives=MAT****A DVD-RAM UJ-850S ATA Device

[Video]
Video Card Name=
Video Memory=1024
Desktop Resolution=0x0x0
DirectX=DirectX (9.0+) (4.09.00.0904)
OpenGL Version=2.1.1
OpenGL Vendor=NVIDIA Corporation
OpenGL Renderer=GeForce 8400M GT/PCI/SSE2
NVidia Driver=(null)
Vid Card Status=Warning
Vid Card Driver Status=Fail
GL Status=Pass
DX Status=Pass

[Audio]
Sound Card Name=Speakers / Headphones (SigmaTel High Definition Audio CODEC)
Status=Pass


;Game Options from swkotor.ini

[Sound Options]
Music Volume=85
Voiceover Volume=85
Sound Effects Volume=85
Movie Volume=100
Force Software=0
EAX=3
Disable Sound=0
Number 3D Voices=16
Number 2D Voices=24
Environment Effects Level=0.60
2D3D Bias=1.50
Environment Effects=1
Environment Effects Nonstreaming=1
Environment Effects Streaming=1

[Game Options]
Hide InGame GUI=0
Use Small Fonts=0
Keyboard Camera Deceleration=2000.000000
Keyboard Camera Acceleration=500.000000
Keyboard Camera DPS=200.000000
Hide Unequippable=0
Tutorial Popups=1
Subtitles=1
Mini Map=1
Floating Numbers=1
Status Summary=1
Enable Mouse Teleporting To Buttons=1
Mouse Sensitivity=33
Auto Level Up NPCs=0
Mouse Look=0
AutoSave=1
Reverse Minigame YAxis=0
Combat Movement=1
Enable Tooltips=1
Difficulty Level=1
TooltipDelay Sec=1.000000
Memory Access=1
Memory Level=1
Disable Movies=0

[Movies Shown]
Movie 0=0
Movie 1=0
Movie 2=0
Movie 3=0
Movie 4=0
Movie 5=0
Movie 6=0
Movie 7=0
Movie 8=0
Movie 9=0
Movie10=0

[Alias]
HD0=.\
OVERRIDE=.\Override
TEMP=.\Temp
MODULES=.\Modules
LOGS=.\Logs
LOCALVAULT=.\LocalVault
DMVAULT=.\DMVault
SERVERVAULT=.\ServerVault
STREAMMUSIC=.\StreamMusic
TEMPCLIENT=.\Tempclient
SAVES=.\saves
CURRENTGAME=.\currentgame
TEXTUREPACKS=.\texturepacks
STREAMWAVES=.\StreamWaves

[Graphics Options]
V-Sync=0
Anisotropy=1
Frame Buffer=1
Anti Aliasing=0
Texture Quality=2
Emitters=1
Grass=1
Soft Shadows=0
Shadows=1
Brightness=57
EnableHardwareMouse=1
FullScreen=1
RefreshRate=60
Width=1024
Height=768

[Autopause Options]
Mine Sighted=1
End Of Combat Round=0
Enemy Sighted=1
Party Killed=1
Action Menu=0
New Target Selected=1

[config]
firstrun=0


please please please help thank you.

jonathan7
04-18-2008, 08:55 AM
Have you tryed playing the game? If so what happens? My laptop surpasses all the requirements, and the games say in the requirement field that my Laptop fails the graphics card test; however I can still play the game in all the highest graphical settings.

Jae Onasi
04-18-2008, 09:06 AM
Try turning down or off all your graphics settings and see if that gets it to start. If you haven't checked nVidia's site recently, double check to see if they've come out with something new. Also, sometimes you have to run the game as administrator. See the stickies on running the game on Vista and on a laptop--there may be tips there that help you also.

1leviathann
04-18-2008, 06:30 PM
o.k got it, thank you both if i run the game as admin. and just try to play the game it seems to work just fine so far.