PDA

View Full Version : TSL Stops working


PadawanGirl
04-23-2008, 03:19 AM
As soon as I enter the ebon hawk for the first time at Atris's polar academy, and the cutscene plays, the screen goes totally dark no matter what I do to the brightness settings and the cutscene about the Exile's trial is never played. It's just darkness, though I can bring up the save menu and the graphics stuff. What could have caused this? I took out every mod and it still happens.

RedHawke
04-25-2008, 12:58 AM
I'm sorry your game isn't working, but when asking for help you need to give specifics on what your computer is and what exact mods you have installed. Or else, since we cannot read minds yet, you will be waiting an eternity for an answer. ;)

Wedge Suron
04-25-2008, 01:29 PM
I think it's an occasional bug, I've encountered it myself.

I've only encountered once, it just fades out. Reload and try again, that worked for me.

Starfyre
07-02-2008, 09:53 AM
I myself have been having a similar problem. Mine lies when you go to Dantooine the second time. After you reboard the Ebon Hawk after Kreia going to Atris and your talking to Atton, right after you finish with him everything goes dark. I can get the menu and everything as well. But it all remains dark. I've already tried reloading the save, reloading the game, and both do nothing to fix the problem. It continues to go dark on me.

Da_Man_2423
07-02-2008, 01:27 PM
I think it's an occasional bug, I've encountered it myself.

I've only encountered once, it just fades out. Reload and try again, that worked for me.

Yeah, this is the solution that worked for me as well.

Try restarting the game or computer and see if the problem persists.

Jae Onasi
07-03-2008, 01:38 AM
Starfyre--please list all the mods you had installed.
Also, see the thread that says Read this before posting (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=146050) and follow the instructions there. We can't help you if we don't have enough information to properly diagnose the problem.

Starfyre
07-03-2008, 05:26 AM
I find a workaround when it did that. Just Warped to Telos, and was back on track. If it happens again I will let ya know, I expect it will. Anyways not sure what I have installed atm. I would have to find the files I downloaded and see what they are. Which is why I didn't post them at the time. I'm tempted to pull them anyways and reinstall.

Mods installed

Force Power Lightsabre Floating (Thinking of just getting rid of this one, when I use this power I got the bug that doesn't make the guys holding them invisible)
Dark Apprentice: Holowan Consortium
"Fork" Short Lightsabres v1.0
Dragon Axe
EZ Swoop
Nar Shaddaa Hidden Complex
High Level Force Powers (and it's update)
New undies for female Exile (this one I am thinking of just getting rid of. Isn't one of the best mods in my opinion)

And thats it.