PDA

View Full Version : GRR!!!


Wedge Suron
04-25-2008, 02:32 AM
I keep getting killed. I don't even get past the first two droids on Peragus.

JCarter426
04-25-2008, 02:42 AM
Are you by any chance using Shem's Super Enhancement Mod?

Wedge Suron
04-25-2008, 02:50 AM
Yes and the Addon.

JCarter426
04-25-2008, 03:07 AM
Well, that would be it. ;)

You have to lure each droid into the hallway individually and then kill them. Took me about 20 something tries. :D

Don't worry; it gets better from there, once you pick up their blasters.

Wedge Suron
04-25-2008, 03:13 AM
I've got the Early Lightsaber mod installed, but I got killed anyway. Sorry, but unless that's sorted I'm not downloading it again.

JCarter426
04-25-2008, 03:39 AM
The thing is that they have blasters that do enough damage to kill you at level 1. That's why you have to kill them individually; if they hit you once, you're dead. Try turning on invulnerability for a while. Once you kill the first few droids, it gets much better.

Wedge Suron
04-25-2008, 09:44 AM
I would, but I never got Cheats to work in TSL.

I'm curious, is there a similar prob with the KOTOR version.

jonathan7
04-25-2008, 11:36 AM
I would, but I never got Cheats to work in TSL.

I'm curious, is there a similar prob with the KOTOR version.

I would think its you being 'special'; http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/920601/35591

Follow the instructions, and be careful when typing.

For K1;

http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/516675/27213

JD-Rom
04-25-2008, 11:40 AM
I would, but I never got Cheats to work in TSL.

I'm curious, is there a similar prob with the KOTOR version.

The console in TSL is invisible. ;)

Oh, and er, did you first edit swkotor.ini and under [Game Options] add EnableCheats=1? And then when playing did you press ~ to bring down console and enter any of the cheats? That's essential, you know. ;)

Edit: Dang, you beat me to it, jonathan7! :xp:

jessefett
04-25-2008, 06:21 PM
If you are using vista you have to go to compatbility files and edit the .ini there otherwise it will not work. You will just get permission errors or somthing if you try it on the regular one in the main kotor folder

Wedge Suron
05-04-2008, 04:09 PM
The console in TSL is invisible. ;)

Oh, and er, did you first edit swkotor.ini and under [Game Options] add EnableCheats=1? And then when playing did you press ~ to bring down console and enter any of the cheats? That's essential, you know. ;)

I did whenever I tried, I gave up and used mods that change stats instead. :D