PDA

View Full Version : What is going on?


Wedge Suron
05-04-2008, 05:32 AM
I am having some trouble, I don't know the problem.

After the slaver group on Nar Shadaa, it loads into the Ebon Hawk right? Well it keeps crashing during loading.

Edit: It's happening occasionally on any loading screen.

Jae Onasi
05-04-2008, 01:19 PM
This isn't enough information for someone to work with to try to solve your problem. Please read the thread Read this before posting (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=146050) and follow the instructions on how to post your specs. We can't help you without that information and some more specifics on your problem.

Wedge Suron
05-04-2008, 02:26 PM
That's the problem, all my Specs are green. My computer isn't the problem it started after I'd finished the M4-78 planet. - Mod -

The problem is, when loading into an area it crashes.

Jae Onasi
05-04-2008, 06:28 PM
If you want help, Paul, follow the instructions and post the specs here. No one can help you without the needed information--we didn't even know from your first post that you had a mod installed. We can't read your mind, you have to provide us with as much information as you can so we can help you figure out what the problem is and how to fix it.

If you don't want help or don't need further help, and you won't post your specs as requested, please let me know and I'll be happy to close the thread.

Wedge Suron
05-04-2008, 06:31 PM
Close it, but I'm not reinstalling M4-78

Totenkopf
05-04-2008, 10:06 PM
I think I had a similiar problem myself before removing M4-78 from the OR folder. Froze up right after I killed the RE leader. Nice addition, but underdeveloped in several ways.

Wedge Suron
05-05-2008, 05:26 AM
Yeah, that's the problem I had. But then it started in other places too.

RedHawke
05-06-2008, 03:45 AM
Close it, but I'm not reinstalling M4-78
As you wish...

Closed.