PDA

View Full Version : Is there a way to ...?


GeorgNihilus
06-21-2008, 06:55 PM
Hi people :) I'm wondering if there's a way to equip an armor-robe on a party member from another NPC dialog, i.e. if I want to equip on the Handmaiden with a "a_robe_03" tunic.
Using something like this ...

void main()
{
ActionEquipItem(CreateItemOnObject("a_robe_03"), INVENTORY_SLOT_BODY, TRUE);
}

... works but only in the owner of the dialog itself. I need to equip the Handmaiden from, let's say, the Khoonda building receptionist dialog for example.

any ideas-script?? :confused:

thanks on advance ... :D

stoffe
06-21-2008, 07:05 PM
Using something like this ...
... works but only in the owner of the dialog itself. I need to equip the Handmaiden from, let's say, the Khoonda building receptionist dialog for example.

You can use the AssignCommand() function to queue actions for other objects than the one running the script. Like:


void main() {
object oNPC = GetObjectByTag("Handmaiden");
AssignCommand(oNPC, ActionEquipItem(CreateItemOnObject("a_robe_03"), INVENTORY_SLOT_BODY, TRUE));
}

GeorgNihilus
06-23-2008, 11:21 AM
Thanks Stoffe :) it worked but for some reason only after setting the party leading to the handmaiden ...

good modding! :D