PDA

View Full Version : playable Trandoshan


yyyyy
07-02-2008, 02:28 PM
Is there a MOD wich let you chooce a Trandoshan on gamestart? When I change my model with SGE I have a Trandoshan skin but i can't see robes or sth else. I wanna have a Trandoshan head but still visible clothes.

Kainzorus Prime
07-02-2008, 03:37 PM
Unless someone makes separate head it's not possible. And even then, the head directly cut from the original body would not have any animations.

Bottom line, someone would have to remodel existing head to resemble a Trandoshan. Though I don't know if such extensive remodel is possible.

redrob41
07-02-2008, 03:44 PM
Even with a remodelled head, none of the armour or robe bodies have 3 fingered hands and toes like a trandoshan.

The alternate method is to make a .tga texture for every armour and robe in the game, but based on the trandoshan model (my tusken male is similar). It takes an aweful long time to do, 'cause there are about 60 textures to do.

TheExile
07-02-2008, 03:57 PM
But redrob, you already re-modeled a bold head into a Duros didn't ya? For Logan's Revenge of Revan mod...

Rachel_Ewok
07-02-2008, 04:19 PM
Unless someone makes separate head it's not possible. And even then, the head directly cut from the original body would not have any animations.

Bottom line, someone would have to remodel existing head to resemble a Trandoshan. Though I don't know if such extensive remodel is possible.

I thought that someone figured out how to make a totally new head from scratch?

He... Settokken (?) made an Iridonian head if I'm not mistaken.

Inyri
07-02-2008, 04:21 PM
IIRC it was an edited head (PMHC01?), not a completely new head.

Rachel_Ewok
07-02-2008, 04:22 PM
IIRC it was an edited head (PMHC01?), not a completely new head.


Oh, I thought that it was a brand new head...

Hmmm, there must have been something I missed... :lol:

redrob41
07-02-2008, 05:37 PM
But redrob, you already re-modeled a bold head into a Duros didn't ya? For Logan's Revenge of Revan mod...
Yep, and someone might be able to do a trandoshan that way too, but there's still the problem of feet and hands. Trandos don't usually wear shoes or gloves.

As for Settoken's Zabrak (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=188885)head, he started with an existing bald head, but was able to add new vertices to it. I still haven't figured out how to do it tho.

Quanon
07-03-2008, 04:59 AM
As for Settoken's Zabrak (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=188885)head, he started with an existing bald head, but was able to add new vertices to it. I still haven't figured out how to do it tho.

My guess, would be, since we can add and alter the model, this would work aswell on the bodys.

Though doing 15 to 20 models, to give them clawed and feet, sound like a daunting task.

But possible :)

Somebody with lots of patience ;)

TheExile
07-03-2008, 05:57 AM
Hey, I think that the guy will be happy just with a Trandoshan head. I would be in his place :D No need for fingers. Hm, I think Atton could be a Trandoshan, because of his thug-like-character...

yyyyy
07-03-2008, 06:19 AM
Hey, I think that the guy will be happy just with a Trandoshan head. I would be in his place :D No need for fingers. Hm, I think Atton could be a Trandoshan, because of his thug-like-character...

Yes, I just need a Trandoshan head 5 fingers or human body would not be a problem...