PDA

View Full Version : Model won't export??


Ferc Kast
07-07-2008, 12:31 PM
I just started used G-Max/ NWMax today. I fixed a problem I had while trying to remove a hood on a model... However, I can't get NWMax to export it.

Here's the error I get everytime that I try to export the modded model:
http://c.imagehost.org/0779/error.png

Sithspecter
07-07-2008, 01:58 PM
What versions of GMax and NWMax are you using? Oh, and if you placed a modifier on top of a skin modifier, it's not going to export.

Inyri
07-07-2008, 02:00 PM
Make sure you export it the way the error message told you to. :)

Ferc Kast
07-07-2008, 02:10 PM
@SS: I have G-Max 1.2, and the version of NWMax that's linked in this (http://lucasforums.com/showthread.php?t=134510) thread.

@Inyri: As much as I would love to follow your advice, I don't know how to export it the way it's asking me.

Sithspecter
07-07-2008, 02:15 PM
Inyri means that you have to select the Aurora base, and goto the modifiers tab, and hit 'export geom only.'

Inyri
07-07-2008, 02:16 PM
Unclick the sanity checks box to save yourself a headache.

Wasn't exporting covered in one of the various tutorials in the tutorial section?

Sithspecter
07-07-2008, 02:21 PM
Here (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=151385) is Svosh's body mesh editing tutorial.

Ferc Kast
07-07-2008, 03:19 PM
What exactly is this "AuroraBase" thing I'm supposed to click? Because I am not seeing it anywhere.

Sithspecter
07-07-2008, 03:21 PM
It's a blue wireframe box at the feet of your model. You can also check the list of names, and it should be the same name as your model.