PDA

View Full Version : Texture help


Lord Dagron
07-31-2008, 01:35 PM
How do you put texture from a creature onto a body model?

Inyri
07-31-2008, 02:32 PM
Copy paste.

Can you be more specific?

Lord Dagron
07-31-2008, 02:46 PM
Copy paste.

Can you be more specific?

I want to put krayt dragon scales on Darth Bandon's robe

Inyri
07-31-2008, 02:49 PM
Copy paste for the win, in that case. You just need to carefully select the bit you want to copy, then paste it onto Bandon's robe texture and move/resize it until you're happy with the outcome.

ChAiNz.2da
07-31-2008, 02:54 PM
I vote Clone Stamp just to give Inyri a hard time :xp:

Darth Riddick, what graphics program are you using for your textures? Photoshop, PaintShopPro, GIMP, Paint.NET? Listing your prog might help us pinpoint a better solution :)

Inyri
07-31-2008, 02:55 PM
Sigh. Clone stamp provides so little control!

ChAiNz.2da
07-31-2008, 03:03 PM
Sigh. Clone stamp provides so little control!

ppfftt.. not if you pen tool your selection, clone stamp on a new layer (or adjustment layer) and then you can Free Transform till your hearts desire :carms:






have I given you a hard time yet?



Seriously though, Inyri's suggestion would be ideal.. especially for ease and time. :)
Still, knowing which graphics program will help immensely.

Lord Dagron
07-31-2008, 03:31 PM
Copy paste for the win, in that case. You just need to carefully select the bit you want to copy, then paste it onto Bandon's robe texture and move/resize it until you're happy with the outcome.

thanks