PDA

View Full Version : how do you change hair colors?


Canderis
08-02-2008, 02:50 PM
i need to know how to reskin hair colors on pc heads?

TriggerGod
08-02-2008, 02:54 PM
i need to know how to reskin hair colors on pc heads?

Well, if you want it to look natural, use a lasso tool to select the area you wanna reskin. Then, use Hue/Saturation and check the colorize box to make it look real natural. Play around with the sliders until you get a prefered result.
Of course, thats for Photoshop/GIMP, not sure on Paint or others.

Canderis
08-02-2008, 02:59 PM
i use gimp so... thats good but my problem is getting it all selected.

Marius Fett
08-02-2008, 06:59 PM
Just use the lasso tool. Polygon mode should work. :)

Canderis
08-02-2008, 07:12 PM
i got it to work

Marius Fett
08-02-2008, 07:14 PM
Congratulations!

Hope the rest of your mod goes well. :)