PDA

View Full Version : No 3D hardware??? Help!


KiaRia
09-18-2008, 12:08 PM
Hi! I need some help!

I got the Star Wars Jedi Knight 2; Jedi Oukast game and it installed fine, but when i click multiplayer i get an error message saying: "No 3D hardware installed in your system". :confused: I got Vista, a GeForce something card and directx10 installed.

What else do i need? :(

Sincerely,

Kia

Agent_Katarn00
09-18-2008, 06:41 PM
Well that seems weird :confused:
You should get the 1.04 patch maybe the jk2 you got has an old version.;)
Get the patch from MegaGames,they have the best site for patches :)

KiaRia
09-19-2008, 12:40 PM
Well that seems weird :confused:
You should get the 1.04 patch maybe the jk2 you got has an old version.;)
Get the patch from MegaGames,they have the best site for patches :)

Thank you so much, i will try that! :)

KiaRia
09-21-2008, 03:33 PM
Ok, i tried it and the patch fixed one of the problems, but the 3D issue remains.

I ran the system checker and this is what it came up with.

http://i191.photobucket.com/albums/z34/KiaRiaDK/3Dhardwarefailed.jpg

Why is it doing that!? Is there anywhere i can donwload this 3D hardware? :(

Mikouen
09-21-2008, 03:57 PM
Did you get the latest drivers from the nVidia website?

KiaRia
09-21-2008, 04:00 PM
No, i havent. What drivers? I need a link.

Agent_Katarn00
09-21-2008, 11:33 PM
Find out what graphics card you have in the control panel,and go on the Nvidia website and find the graphics card and search for drivers.

KiaRia
09-22-2008, 10:48 AM
I figured it out yesterday and now it works.
Thanks for all your help!

aryan826
05-07-2012, 10:02 AM
Find out what graphics card you have in the control panel,and go on the Nvidia website and find the graphics card and search for drivers.

i followed instructions but it turnes out i gust accidentaly turend of my grafics driver stuff, so thaks for telling me were to look:D

Kurgan
06-09-2012, 01:43 PM
Move to technical help forums?