PDA

View Full Version : administrator help


It's MaTaX!!
12-22-2008, 03:10 PM
I have fixed my games prob by running it in administrator mode, but now xfire can't connect to it, so where does it run from in vista ultimate 32, so I can tell xfire to look there instead so I can get it to work, thx

jawathehutt
12-22-2008, 04:08 PM
You will probably get a better answer if you ask at the xfire boards than here

It's MaTaX!!
12-23-2008, 11:28 AM
oh didn't think of that thx