PDA

View Full Version : Kotor tool


Lord of Destruction
02-17-2009, 09:10 PM
when i installed the kotor tool and ran the app this came up The application failed to initialize properly (0xc0000135).Click on OK to terminate the application. So can you guys help me i have know idea what i'm doing

HK-42
02-17-2009, 09:12 PM
1. You did better picking the right forum, its suppose to be in Kotor Tool sub board.
2. You misspelled no...
3. see this thread for your help: http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=194491

Giant Graffiti
02-17-2009, 09:14 PM
Have you installed .NET framework? You can get it here. (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en)

EDIT: Urgh. HK-42 beat me to it.

HK-42
02-17-2009, 09:23 PM
Have you installed .NET framework? You can get it here. (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en)

EDIT: Urgh. HK-42 beat me to it.

meh they both help, I didnt leave a link.

RedHawke
02-22-2009, 09:08 AM
Moving to KT Forum...