PDA

View Full Version : Force Field Door


LadyRevan
03-14-2009, 02:12 PM
Would anyone be able to give me a run down on how to make a force field door. Really all I want to do is to reskin the large "Sith Force Field" and make a new line in the genericdoor.2da for it without effecting any of the existing doors already in the game.

Anyway, if anyone could give me some help with this I'd appreciate it. Thanks.

glovemaster
03-14-2009, 05:18 PM
If its something as simple as changing the colour then when you place it in the GIT file activate UseTweakColor (you American's can't spell :p) and set the TweakColor to your 3 byte rgb colour value.

Thats all I can imagine you can do with force fields really, unless theres something else specific that you want to do?

Hope that helps. :)

LadyRevan
03-15-2009, 01:41 PM
~Smacks herself in the head~

LOL! Omg.... wow... that was... wow... that was seriously blonde of me. :P Thank GM, actually that was exactly what I needed to do. :P Thanks.