PDA

View Full Version : Debug Menus on Complete Saga (DS)


spartan181
03-16-2009, 12:26 PM
To get the debug menus, put in the code below:

Up, left, down, right, up, left, down, right, up, left, down, right, R, L, Start, Select

M@RS
03-18-2009, 02:27 AM
This is the wrong place to post this thread...

They have this for this kind of thread... (http://lucasforums.com/forumdisplay.php?f=688) :)

spartan181
04-26-2009, 06:26 PM
Thanks, sorry, I'm still relatively new.