PDA

View Full Version : Modeling Question


Mandalore The Shadow
03-20-2009, 08:56 AM
Can I use the program Autodesk Inventer to model?

DarthParametric
03-20-2009, 12:37 PM
You can use just about any program to model, but once it is done you'll have to import it into GMax in order to be able to export a game mesh.

Mandalore The Shadow
03-20-2009, 02:29 PM
ok thanks alot