PDA

View Full Version : HUD and Menus


Drewton
03-23-2009, 10:19 AM
Does anyone know if it's possible to edit the HUD and menus of either game? Not the TGA files, the placement. I suspect it's hard-coded, but just thought I'd ask.

HK-42
03-23-2009, 11:23 AM
Youre right, it is hard coded.

Darth InSidious
03-23-2009, 11:57 AM
Actually, you can edit the .gui files. They're in GFF format, so some editing of the GUI is possible. cf: stoffe's galaxy map tutorial.

Drewton
03-23-2009, 09:36 PM
Thanks, I'm doing a few tests on them now. :)

LadyRevan
03-23-2009, 10:10 PM
My brother had looked for maaaaaany ways of editing the HUD when he was on his GUI editing kick. He wasn't able to find a way to get it done but he did suspect SOME parts of the HUD could be in a GUI file... My sugeestion is to just look around in them and edit random things to see if it does anything. ;)

Good luck. ;)