PDA

View Full Version : Problem with kotor tool


Seikan
03-28-2009, 12:23 PM
Hello, i had a problem with kotor tool. The games are'nt founds, I seen that normaly a path manager should have open, but that just open an error window that said me "no installation of kotor or kotor II was detected"
I have recently reinstall window on my pc, after that kotor tool works, so i don't know what happens...

Star Admiral
03-28-2009, 01:38 PM
Welcome to the forums, Seikan!

If you know that you have already installed K1 and/or TSL on your computer, then you can always enter the path for the games manually into the Path Manager. Find the folder where you installed the games, usually something like C:\Program Files\LucasArts\SWKOTOR\ for K1, and copy and paste the address into the Path Manager.

Hope that helps. :)

- Star Admiral

Seikan
03-28-2009, 01:43 PM
thabnks! ^^

I do it already but it still don't work, when i add the paths manually, that don't do anything

Canderis
03-28-2009, 02:08 PM
Do you have Microsoft .NET Framework 1.1 installed?

Seikan
03-28-2009, 03:14 PM
i think that it's because after reinstall windows lot of programs don't work, and thats maybe because i have not install kotor, because that's already on my pc, but someone broke one of the cd, so i can't reinstall the game...

TriggerGod
03-28-2009, 03:21 PM
If you don't have either of the games installed, then KOTOR Tool will not work.