PDA

View Full Version : KAurora .wok question


ROTNR
03-29-2009, 01:15 PM
Hello all,
Well, I am on my new fixed up laptop and have now gotten Vista. The thing is, my KAurora isn't working. It will import my .mdl's but it wont export to binary my .wok files. I don't know why this is, I have a .mdl that works correctly and should be able to export to binary the wok data, but that still doesn't work. So any help would be great. :) (BTW: I know that the .mdl file should work because it worked before I got Vista.)
-Pete

Sithspecter
03-29-2009, 01:59 PM
I think it may not work because Vista runs in 64-bit, and KAurora doesn't support 64-bit yet. At least that's what I've been told.

HK-42
03-29-2009, 02:03 PM
Try running it in a combatiblity mode.

http://www.lockergnome.com/windows/2007/04/09/run-applications-in-compatibility-mode-in-vista/

ROTNR
04-01-2009, 04:54 PM
Thnks for the comments, and yeah, it doesn't work on Vista (yet) LOL
thnks
-Pete

ROTNR
04-05-2009, 10:43 PM
Hmm... I just remade my model and the walkmesh now comes up and says it works... Maybe I forgot to ResetXform.