PDA

View Full Version : Adding new classes?


Demongo
04-15-2009, 10:44 AM
Hello,
I want to add a new class (eg. Jedi Guardian) to my Player. Is that possible with scripts?
If yes can you write(or paste) here that script please?

Qui-Gon Glenn
04-15-2009, 12:49 PM
Do you want to edit your save or script in this change? If you are trying to make a mod, you will need the script, otherwise you are wasting your time - use tk102's KotOR Savegame Editor.

This is a script that will get you close... it is adapted from RedHawke's Make Mission a Jedi mod. BTW, if you are new to modding, looking though source code of mods you like is a great way to learn, and that is why the source was left there for us... thanks again RH!

void main()
{
object me = GetFirstPC();
AddMultiClass(3, me);

}
This is probably not completely correct, as I am but a learner, but it is a start. Check out the tutorials if you are wanting to learn, or submit a mod request in the Modding Requests (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?f=635) section.

Welcome to the forums, and sweet avatar pic!

Demongo
04-15-2009, 12:56 PM
Thanks!
I am making a mod for KotOR that is why I needed that script.
Oh and one more question:

In the

"AddMultiClass(3, me);" line "3" means Jedi Guardian, right?

Qui-Gon Glenn
04-15-2009, 01:12 PM
correct.... 4 refers to sentinel and 5 to consular, iirc

Giant Graffiti
04-15-2009, 01:14 PM
In the

"AddMultiClass(3, me);" line "3" means Jedi Guardian, right?
Don't quote me on this, but I think it goes:

0 = Soldier
1 = Scout
2 = Scoundrel
3 = Jedi Guardian
4 = Jedi Consular
5 = Jedi Sentinel
6 = Combat Droid
7 = Expert Droid
8 = Minion

EDIT: Whoops! Qui_gon_glenn beat me to it.

Demongo
04-15-2009, 01:27 PM
Thank you both!