PDA

View Full Version : monkey head on monkey island


thx1138
01-01-2001, 04:34 PM
I have to put the gubanatorial symbol on the console but Guybrush won't put it on there. What gives? Any help is appreciated!

maximmortal
01-01-2001, 04:45 PM
Perhaps you have not powered it up yet?

Guybrush_Threepwood
01-01-2001, 08:16 PM
how is this done?

------------------
That's the second biggest monkey head I've ever seen! -- Guybrush

thx1138
01-02-2001, 09:09 PM
if you mean I have to use the weed whipper to get the boiler going, I've done that. all I know is when I play with the console, I get the "there are no monkeys in the gamma quadrant". Then when I put the symbol with the console I get "I don't think that would work with that".

maximmortal
01-02-2001, 09:28 PM
No, there is a special place for it.... A very prominent place...

thx1138
01-03-2001, 02:06 AM
thanks, guys. after that i beat the game! oh, joy!