PDA

View Full Version : adding armor


bryzz
05-19-2009, 06:00 PM
i have recolored the mandalorian assault armor but i dont want to replace one of the colors already there

does this mean that i will have to make it as a new armor?

if i do how do i do it?

R2-X2
05-19-2009, 06:10 PM
Read this: click me (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=148638)

bryzz
05-19-2009, 06:40 PM
i have looked at that and i still dont know what im doing

i made a new row then copied the Alien_Mandalorian01 row
i have taken Alien_Mandalorian01 and renamed it to Alien_Mandalorian099
then i took the ractex Alien_Mandalorian01 and made it Alien_Mandalorian099

my uti file is named g_a_class9099.uti tag & template resref is g_a_class9099
and my tga file is N_Mandalorian099.tga

am i on the right track?

R2-X2
05-20-2009, 06:31 PM
I don't know. Sorry, but I'm not good at apperance.3da and skinning etc. .

Malxados
05-20-2009, 06:47 PM
This (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=173679&highlight=Appearance.2da) may help, although Im not sure since i was too lazy to read everything :)


apperance.3da

It was only a matter of time...

BELOW: I know, just joking

R2-X2
05-20-2009, 07:09 PM
I just hit the wrong key...

Atlantic94
05-21-2009, 12:43 AM
For TSL I cut and paste one of the mandalorian lines onto one that isn't used (like Jolee Bindo), then make it unique etc etc. After that I just set up the armor as a disguise (of Bindo here) and it turns out as a non overwriting mandalorian armor.
For the first game I've not tried to do what your asking.

Rtas Vadum
05-21-2009, 02:08 AM
For TSL I cut and paste one of the mandalorian lines onto one that isn't used (like Jolee Bindo), then make it unique etc etc. After that I just set up the armor as a disguise (of Bindo here) and it turns out as a non overwriting mandalorian armor.
For the first game I've not tried to do what your asking.

He could do pretty much the same thing, only copying one of the existing "Alien_Mandalorian" lines, adding it as a new row, then changing the applicable columns to point to his new texture. He would then create a disguise item, which would point to the new line in the appearance.2da.

Drunkside
05-22-2009, 04:57 AM
I think there is one 0 too much in your uti and tag/resref.

bryzz
05-24-2009, 12:48 PM
Rtas Vadum
How would i do what you mentioned
making it a new disguise item

Prime
05-26-2009, 12:15 PM
What are you actually trying to do here? Just create a new custom armour for the player to wear? If so, take a look at this tutorial:

How do I make custom armor? (http://www.lucasforums.com/showthread.php?s=&threadid=143176)

You don't need to do any .2da editing in this case. Essentially you are just creating a new .uti file (item file) that will point to your new texture.

Mandalore The Shadow
05-26-2009, 03:03 PM
In the armor file make it so you can see all added people types and click discise and select the one you made

bryzz
05-26-2009, 06:05 PM
Prime

i did read that tutorial but the problem is that it is a custom armor but the mando assault armor is a diguise armor the armor would just end up looking like basic heavy battle armor or at least thats what happened to me so i think and am pretty sure i need to add another line to the appearence.2da but im not sure what i have to do to make i work