PDA

View Full Version : Republic Commando skin


HockeyGoalie35
07-06-2009, 10:53 PM
this is my first time, and i am only 14 so tell me what you think???:)

i call it the Neon Squad because when you play with them, the colors are bright like neon lights!

http://www.lucasforums.com/album.php?albumid=398&pictureid=3618

Trench
07-07-2009, 12:50 AM
That's pretty cool ner'vod. I would definitely use it for a while.:D
One question: How do you install mods for RC?

HockeyGoalie35
07-07-2009, 08:23 AM
That's pretty cool ner'vod. I would definitely use it for a while.:D
One question: How do you install mods for RC?

that depends, what kind of mod?
if it is a skin mod go to C: program files/lucasarts/republiccommando/textures

then overwrite the default one (make a backup ;) )

here are some black ops neon squad that i made today

http://www.lucasforums.com/album.php?albumid=398&pictureid=3636

http://www.lucasforums.com/album.php?albumid=398&pictureid=3638

http://www.lucasforums.com/album.php?albumid=398&pictureid=3637

Trench
07-08-2009, 06:31 PM
Now those are cool!

HockeyGoalie35
07-08-2009, 06:44 PM
its here!
http://www.filefront.com/13998341/CloneTextures.utx

comes with the following, clone trooper has comander skin (yellow) and black ops neon squad with a skin for boss instead of the old low res white armor with black HudArms

Trench
07-08-2009, 07:02 PM
Kandosii! Vor'e vod'ika! Oya!

Gamma097
07-16-2009, 10:53 AM
this is my first time, and i am only 14 so tell me what you think???:)

i call it the Neon Squad because when you play with them, the colors are bright like neon lights!

http://www.lucasforums.com/album.php?albumid=398&pictureid=3618

One question: How did you get the glow on the armor? When I skin, it looks like paint on the armor, not a glowing light like yours.

HockeyGoalie35
07-16-2009, 04:39 PM
all i did was use a bright color (it was an accident but it looked awsome so i kept it)

cc Bakura
08-19-2009, 05:01 PM
how do you skin?

HockeyGoalie35
08-19-2009, 05:07 PM
well, do you know how do use unreal editor?

cc Bakura
08-19-2009, 07:56 PM
well,yes but when im scrolling through textures it crashes

HockeyGoalie35
08-20-2009, 07:49 AM
yea some textures cannot be viewed (same thing happens i have no idea why) but if you see a texture you want to edit, right-click and click export. now when you choose your folder YOU MUST ADD .bmp at the end off the picture name. then open it with paint or whatever......

cc Bakura
08-20-2009, 11:51 AM
yea i get ya but i cant even scroll down past the red clone dude in clone textures...how do you edit ur clones?

EDIT:OOOO ok theres a little custom filter thingy at the bottom!YES!O, and btw what program do you use?

HockeyGoalie35
08-20-2009, 10:37 PM
i use paint to edit and unrealed to make maps and find textures