PDA

View Full Version : KTool not working, no chitin.key


Lord of Hunger
07-27-2009, 03:57 PM
Title is self-explanatory. Halp?!

And yes I reinstalled both KTool and .net 2.0, and my directories are correct.

Star Admiral
07-27-2009, 10:43 PM
Did you verify that KT is looking in the right folder for your K1/TSL installation? The chitin.key file is located in the main directory of your game folder.

- Star Admiral

Canderis
07-27-2009, 11:04 PM
He did. I was trying to help him earlier. He also has frameworks.