PDA

View Full Version : How to make level check.


zexer333
07-28-2009, 03:48 AM
How to make level check of Revan(kotor)and if it's higher then value i set it will unlock more dialog options.
Example:NPc can teach Revan new feats through dialog.If Revan level higher then 15 Revan can ask NPc to teach him Maser Two Weapon fighting,if his level lower then Revan can not learn this feat.

Star Admiral
07-28-2009, 11:41 AM
Use this script. You can change the 15 to whatever level you need it to be. Put it in the Script That Determines Availability textbox in your dialog file.

int StartingConditional() {
if( GetHitDice( GetFirstPC() ) >= 15 )
return TRUE;
return FALSE;
}

- Star Admiral

zexer333
07-31-2009, 05:24 AM
Thanks for script,going to check it out right now.
*update*only problem is i can't compile it in .ncs(it's remain in nss),but if i type * void main() * in the upper part of script there is script syntax error at * int *