PDA

View Full Version : Warping to a module


Canderis
08-23-2009, 12:00 PM
How would I make it so that when this script is fired it warps you to certain co-ords in an existing module?

DarthStoney
08-23-2009, 12:09 PM
Here is a basic script
void main() {
StartNewModule("module name", "wp_location", "", "", "", "", "", "");
}

the waypoint you would need to add to the .git file.

Canderis
08-23-2009, 12:18 PM
In the GIT of my new module?

EDIT: I guess I need a linking tutorial.

DarthStoney
08-23-2009, 06:15 PM
Yes in the new module,or you can use an existing waypoint, just open the .git file with kgff http://www.starwarsknights.com/tools.php waypoints are the last entries of the list. All you need to do is use the tag of a waypoint in the wp_location of the script. or make a new one(I just copy a generic one on the list ResRef sw_waypoint001)and give it a new "tag" name.